Pascal

Eigenaar van Reccahairstyling.

 

 

Allround kapper en zeer gedreven. De wil en interesse om constant te blijven ontwikkelen en plezier te hebben in het vak, zorgen ervoor dat zowel dames als heren bij hem op het juiste adres zijn.Pascal is een van de mastercoloristen van onze Goldwell kleurproducten.


Alexandra

Eigenaresse van Reccahairstyling.

 

Heeft jarenlange ervaring en is daarom zeer allround. Haar belangrijkste kwaliteiten zijn: persoonlijke aandacht, creativiteit vooral op het gebied van knippen/kleuren maar zeker ook het creëren van bruidskapsels is een van haar specialiteiten.Alexandra is een van de mastercoloristen van onze Goldwell kleurproducten.


Sharon

Werkt vanaf het begin bij Reccahairstyling.

 

Ze is enthousiast, zeer gemotiveerd en een belangrijke kracht in ons team.Haar vakkundige kleur-en knipwerk word door haar vaste klanten zeer gewaardeerd.

Ook is ze dikke maatjes met de kids bij Reccahairstyling.Ook Sharon is een van de mastercoloristen van onze Goldwell kleurproducten.


Marjolein

Werkt sinds 2006 bij Reccahairstyling.

Super enthousiast,vakkundig zeer bekwaam en veelzijdig.Van jong tot oud voelt zich bij haar op zijn/haar gemak.Ook Marjolein is een van de mastercoloristen van onze Goldwell kleurproducten.