De volgende producten zijn bij ons volop verkrijgbaar.StyleSign

haalt het beste uit je kapsel naar boven. Met StylSign is het super makkelijk je haar in model te brengen en wordt krijgt kleur een geweldige boost. Met StyleSign krijg je de styling kwaliteit als of je net van de kapper komt.

Dualsenses

bestaat uit 6 verschillende productenlijnen met elk een heerlijke geur. Dualsenses is een betaalbare verzorgingslijn met salon kwaliteit, en bestaat uit: Ultra volume, Scalp Regulation, Curly twist, Rich Repair, Color extra rich en Color. Probeer en ervaar het verschil.

InnerEffect

levert gelijk merkbaar verzorging en bescherming voor gekleurd haar. Door gebruik van InnerEffect blijft gekleurd haar langer op kleur en krijgt uw haar de perfecte verzorging.

Sebastian

Herdefineer. Herontwerp. Verfijn voor maximaal effect: gels en oliën, crèmes en klei – er zijn geen grenzen aan wat jij kunt creëren.

American Crew

is een full service producent van haarproducten van topkwaliteit, exclusief voor de man. De gehele lijn is gebaseerd op het terug op de voorgrond plaatsen van de verzorging en mode van de man. Dankzij de natuurlijke extracten hebben de American Crew producten een zuiver, koel en mannelijk aroma.